Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
Delivery service
detaljer

Følgende liste viser fraktkostnader etter størrelse og type leveranse:

kr
Ordreverdi
Standardfrakt
10 Dager
Expressfrakt
3 Dager
mer enn 329kr GRATIS GRATIS
mellom 219kr og 329kr GRATIS 135 kr
mindre enn 219kr 79 kr 214 kr

 


My account
Delivery service

Følgende liste viser fraktkostnader etter størrelse og type leveranse:

kr
Ordreverdi
Standardfrakt
10 Dager
Expressfrakt
3 Dager
mer enn 329kr GRATIS GRATIS
mellom 219kr og 329kr GRATIS 135 kr
mindre enn 219kr 79 kr 214 kr

 


altDu har lagt til1produkt (er)
Se handlekurv

Stikets: Family First

Stephanie Marko

Stikets ble til i 2010 ved Stephanie Marko, en mor som ønsket å løse et typisk hverdagsproblem for familier flest; dette med ting som stadig blir borte. Hennes mål var å finne en praktisk, effektiv og økonomisk løsning som ville gjøre hverdagen enklere for familier, ved å merke klær, sko, skolemateriell, sekker og hva som helst annet med navn.

Siden den gang har Stikets tatt oppgaven med å hjelpe familer meget særiøst, og satset bredt. Derfor satser vi videre mot å gjøre Stikets til en innovativ kvalitetsbedrift, som stadig leverer bedre produkter og arbeider på etisk vis. 

Vi i Stikets tror produktivitet og gode verdier hører sammen. Per i dag har vi mer enn 300 000 kunder fra 40 ulike land i Europa og resten av verden.

Family First

Stikets' hovedmål er å gjøre hverdagen enklere for familer. Dette er årsaken til at vi tenker innovativt og stadig skaper nye kvalitetsprodukter, som klistrelapper eller personlige hemper for klær.

Samtidig ønsker vi som bedrift å aktivt samarbeide med samfunnet om en mentalitetsendring. I tillegg til å støtte veldedighetstiltak, som for eksempel ved donasjoner til the Food Bank, er vi engasjert i arbeid for likestilling og en hverdag som gjør arbeid og familieliv forenlig.

Kvalitet
Stikets: family first

Vi vil alle det beste for våre familier. Derfor er våre produkter, både merkelappene beregnet for barnas eiendeler, samt resten av vårt utvalg personlig tilpassede produkter, produsert med slik kvalitet at de skal vare lenge. Stikets strykelapper, ID-armbånd og personlige klistremerker har alle bestått den ultimate testen; nemlig barna våre. Med barna som "forsøkskaniner" kommer kun det beste produkt helskinnet gjennom testen. Våre klesmerker tåler både vask og tørketrommel. Klistremerkene tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Vår kvalitetsbevissthet er stor, og vi ønsker å tilfredsstille samtlige behov, også i forhold til kundeservice og leveranse.

Innovasjon og brukervennlighet

Stikets er i konstant utvikling for å tilby familier de beste nye produktene. Også vårt nettsted er i stadig utbedring for å garantere best mulig brukervennlighet. Vi hos Stikets ønsker at enhver kundeopplevelse å være enkel, rask og gledelig; fra utformingen av ditt personlige produkt og bestillingen av dette, til utsjekk og eventuell kundeservice i etterkant av handelen.
 

Forsoning

Stikets administrerende direktør, Stephanie Marko, ønsket å skape en bedrift av samme høye standard som sine produkter. Hun ønsket å vise at det var mulig å drive en bedrift i vekst, selv i økonomiske krisetider og uten å kompromissere sine sterke forsoningsverdier. Hun ønsket også å drive en bedrift der kvinner kunne jobbe uten å måtte gi slipp på sin mammarolle, og der de i tillegg kunne oppnå sine fulle profesjonelle ambisjoner. 

Dette gir i praksis utslag i en intensiv arbeidsdag fra kl. 9 om morgenen til kl. 5, og fleksitid, som samsvarer med barnas skoledag. Videre er Stikets opptatt av muligheten til å jobbe hjemmefra, og evaluerer arbeid basert på resultat heller enn tiden investert i jobben. Bedriften har også et lekeområde for barna til de ansatte.
 

Likestilling

Som "businessmamma" er Stephanie Marko klar over at det er en lang vei igjen å gå før likestilling mellom menn og kvinner, både i samfunn og arbeidsliv, er oppnådd. Dette står i sterk kontrast til kvinners ferdigheter, særlig mødres. Mange studier viser at mødre har str kapasitet til planlegging og organisering av daglige gjøremål, og dette resulterer i bedre reultater på jobb. Stikets består av et hovedsaklig kvinnelig team av småbarnsmødre.

Vi er glade for å ha muligheten til å hjelpe familier, og stolte av de mange utmerkelsene og familievennlige anerkjennelsene vi har mottatt. 

Vi tenker at den beste måten å takke for denne støtten er å fortsette innovasjonen og jobbe for et bedre samfunn og en bedre verden! Det er dette vi driver med, og det er dette vi vil fortsette med. Takk for at du besøker Stikets!

 

Kan vi hjelpe deg?
Contacta por whatsapp
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....